Er circuleren opnieuw foto’s van koningin Máxima die lijken te bevestigen dat ons koningspaar tegenwoordig ‘naast elkaar leeft’. Beleven koning Willem-Alexander en Máxima echt huwelijksproblemen?

Koningin Máxima beleefde na Prinsjesdag een hectische periode met trips naar New York en Rio de Janeiro. Maar nadien mocht de riem er even af. Al viel één ding op…

Máxima genoot met enkele vriendinnen van een korte vakantie in Saint-Tropez. De Spaanse media publiceren foto’s van de ‘girls night out’ van onze koningin. Wat stond er allemaal op de planning?

Máxima genoot van een dagje vol shoppen, een tocht op een prachtig jacht, en een etentje bij ‘Le Club 55’, lezen we op Ditjes en Datjes. Maar het was vooral de afwezigheid van één persoon die de aandacht trok…

Máxima was er opnieuw op uit getrokken met enkele vriendinnen, zónder koning Willem-Alexander. En dan duikt opnieuw een gerucht op dat al langer circuleert…

Zo beweerde Story eerder al dat er een kink in de kabel zit in het huwelijk van ons koningspaar en dat Willem-Alexander en Máxima naast elkaar leven en meer en meer hun eigen leven beginnen leiden. 

Nieuws dat trouwens ook bevestigd werd door een mogelijke verspreking van prinses Alexia door aan journalisten te onthullen dat haar ouders nu meer tijd ‘voor zichzelf’ zouden hebben in plaats van ‘voor elkaar’, het antwoord dat je logischerwijs had verwacht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.