De storm rond Ali B leek te zijn gaan liggen, maar nu meent één iemand alsnog dat de rapper beter achter de tralies zou belanden. En dat is toch wel opmerkelijk te noemen…

Jan Slagter duikt wel vaker op in talkshows om in de bres te springen voor BN’ers die in een schandaal betrokken raken. Maar van één iemand moet de baas van Omroep MAX niet weten. Maar waarom dan?

“Tom Egbers, Matthijs van Nieuwkerk en Frans Klein hebben geen misdaad begaan, geen moord gepleegd, niets gestolen, niemand doodgereden. Helemaal niks!” klinkt het bij Jan Slagter in de Volkskrant. Maar voor één iemand voelt hij geen medelijden…

Jan Slagter meent dat we ons allemaal te snel rechter wanen en dat daar ongelukken van kunnen komen. Nochtans is er één iemand waar Slagter zelf voor de aanval kiest. Waarom is Ali B anders?

“Ik kom niet op voor iedereen, ik kom niet op voor Ali B., want die heeft een aangifte wegens verkra-chting aan z’n broek hangen en ik weet voor 99 procent zeker dat dat ook is gebeurd. De bak in, zeg ik dan”, lijkt Jan Slagter voor Ali B dan wel even voor rechter te willen spelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.