Gerard Joling zit niet om een stevige uitspraak verlegen. Maar één van zijn ‘slachtoffers’ biedt nu weerwerk. Ging Geer ditmaal té ver?

Margje Fikse vindt het maar niets hoe Gerard Joling naar haar heeft uitgehaald. Al was er natuurlijk een duidelijke reden voor de fikse uithaal van Geer. Wat was er gebeurd?

Margje Fikse begin een pijnlijke flater toen tijdens een uitzending van Op1 één van de gasten plots hevig bloedend op de grond lag. 

Margje begon ‘als een soort sportcommentator’ verslag te doen van de feiten, lezen we op Mediacourant. Terwijl ze zich beter om het slachtoffer had bekommerd. Margje komt nu met een reactie…

Gerard Joling haalde flink uit naar Fikse, maar die scheldpartij kwam hard binnen bij Margje en haar gezin. Fikse formuleert het als volgt…

“Als zo’n zanger die in de jury van The Masked Singer zit, waar mijn kinderen naar kijken, dan zegt dat ik een ’domme k*t’ ben. Dat vind ik walgelijk, vooral voor mijn kinderen. Ik snap oprecht niet dat mensen dit doen”, klinkt het bij Margje Fikse in De Telegraaf. Eén ding is duidelijk…

Volwassenen zijn druk bezig met pesten op school en kanjertrainingen, maar dan gebeurt er onderling tussen volwassenen dít…?! 

Volgens Margje Fikse zouden volwassenen beter het goede voorbeeld geven. Want de harde taal van Gerard Joling had een enorme impact op haar kinderen, benadrukt Margje Fikse…

“Mijn jongste kind moest ervan huilen: ’Mama, wat doen ze nou naar!’” onthult Margje Fikse in De Telegraaf. Al had ze het ook zelf enorm moeilijk met de harde kritiek…

Ook Margje zelf had enorm te lijden over hoe ze werd weggezet als ‘afschuwelijke vrouw’ en ‘koude feeks’. Al durft de presentatrice toegeven dat ze natuurlijk wel in de fout ging…

Margje Fikse beseft natuurlijk ook wel dat ze de situatie verkeerd aanpakte. Ze had gewoon moeten benadrukken dat artsen zich reeds over het slachtoffer bekommerden, zodat de mensen thuis gerust gesteld werden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.