Is de vriendschap tussen Gerard Joling en Gordon voorgoed voorbij? Met een erg harde uitspraak lijkt Geer zijn voormalige buddy Goor volledig te laten vallen…

Gerard Joling lijkt zowaar de kant te kiezen van Gavin Rozario, de ex-verloofd van Gordon. Het gaat dan specifiek om het verhaal dat Gordon zijn huwelijksaanzoek op de Malediven in scène zou hebben gezet. Gerard Joling reageert als volgt…

“Die jongen heeft dat zelf gezegd, dus dan geloof ik het wel”, vertelt Gerard Joling bij Omroep Flevoland. “Ik ken Gordon zó goed, ik geloof die Gavin wel.” Al beseft Geer de risico’s die hij neemt met deze uitspraak…

“Als hij nu luistert, kan hij natuurlijk mijn strot wel afsnijden”, publiceert Ditjes en Datjes een uitspraak van Gerard Joling bij Omroep Flevoland. “Maar weet je wat het is? Ik gun hem het allerbeste, maar het is elke keer wat en het wordt zo vermoeiend. En het ligt nooit aan Gordon. Het ligt altijd aan een ander.” En dan wil Joling er nog één iets aan toevoegen…

“Tijdens de programma’s die ik maakte met Gordon heb ik drie keer meegemaakt dat hij van een vriend af ging. Nou, ik zal je de details besparen, maar dráma’s… Echt!” onthult Gerard Joling bij Omroep Flevoland. Al wil Geer toch één iets benadrukken…

“Het is natuurlijk wel verschrikkelijk”, verwijst Gerard Joling naar de privégesprekken die Evert Santegoeds in Privé deelde. “Het is natuurlijk nooit goed. Ik vind het een heel trieste gang van zaken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.