Nicol Kremers heeft in de rechtbank een opvallende onthulling gedaan. Maar had de rechter ook oren naar de verdediging van de ex van Peter Gillis?

Nicol Kremers kent haar straf. De politierechter bleek uiteindelijk weinig waarde te hechten aan de getuigenis van de ex van Peter Gillis en veroordeelde Nicol tot een werkstraf van 80 uur. En dat ondanks de opvallende verdediging van Nicol…

Dit gaat niet om de zaak die Nicol Kremers aanspande tegen haar ex Peter Gillis, maar wel om de aanhouding van Nicol nadat ze tegen een vangrail was gecrasht met de wagen. Een speekseltest bewees dat Nicol onder invloed van alcohol en drugs achter het stuur zat. Nicol kwam met een opvallende getuigenis bij de politierechter…

“Ik wil nergens onderuit komen, ik had alcohol gebruikt, ik had drugs gebruikt, ik wilde alleen geen bloed meer zien, geen naalden, geen pijn”, verklaarde de ex van de Massa Is Kassa-ster voor de rechtbank. Nicol Kremers had na de blaastest en speekseltest immers geweigerd om bloed te laten afnemen om te zien hoevéél alcohol en drugs ze genomen had.

Nicol Kremers verklaarde dat ze ‘nog liever overreden zou worden door een auto dan een naald in haar lichaam te krijgen’. Bloed zien zou haar immers herinneren aan de momenten dat ze haar eigen bloed van de grond had moeten schrobben na de vermeende mishandelingen door Peter Gillis. Hoe klonk het oordeel van de politierechter?

De politierechter oordeelde dat er geen sprake was van ‘psychische overmacht’ en legde Nicol Kremers een taakstraf van 80 uur op, waarvan de helft voorwaardelijk, en een rijtonzetting van 179 dagen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl