Dreigen de Meilandjes slachtoffer te worden van vandalisme? De tv-familie durft wel eens ergernis opwekken, maar deze uitspraak gaat misschien toch wel té ver…

Caroline van Eeden mag dan misschien wel slecht behandeld zijn door de Meilandjes, maar de voormalige huisvriendin van de familie lijkt alsmaar driestere aanvallen te doen. Is ze nu té ver gegaan?

In Party uit Caroline van Eeden zelfs fysieke bedreigingen aan het adres van Maxime Meiland. Moeten we ons zorgen maken? Eén ding is duidelijk…

“Als ik die kop van Maxime zie, wil ik bijna een baksteen door haar ruit gooien. Inclusief het hele team van de tv-productie”, klinkt de harde taal van Caroline van Eeden in Party. Beseft Caroline wel wat ze zegt? Al lijken de Meilandjes niet meteen te moeten vrezen voor vandalisme, want Van Eeden voegt er nog het volgende aan toe…

“Ik kijk allang niet meer naar de serie, ook niet uit interesse of nieuwsgierigheid. Het zal me een worst wezen”, lezen we in Party. Oef, dan moeten de Meilandjes niet meteen beginnen uitkijken voor vliegende bakstenen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.