Hij zit amper in het huis en zijn libido speel hem al parten. De Genkenaar had het dinsdagnacht over de verlangens die elke man heeft. Hij vraagt zich af hoe hij zichzelf een plezier kan doen zonder dat iemand daar iets van ziet.

Ali doet het thuis wanneer hij maar wil, maar met meer dan 100 camera’s in het huis is er geen privacy. Zelfs op toilet voelt hij zich bekeken. En ja, daar hangt een camera, maar eigenlijk filmt die alleen als er zaken gebeuren die wél gezien mogen worden. Maar dat iemand op de pot zit, dat wil zelfs de regie niet zien.

Ali heeft serieus wat problemen met het feit dat hij zich op toilet bekeken voelt. “Het gaat de volgende dagen moeilijk worden. Jullie weten wat ik bedoel, zeker de jongens”, vertelt hij openhartig.

Charlotte waarschuwt hem dat hij na een tijdje met blauwe ballen gaat zitten. “Jullie moeten dat probleem toch ook hebben, boys? Op een gegeven moment ontploft dat gewoon. Op de wc staan er camera’s , ik voel me niet veilig”, zucht de deelnemer.

“Wij gaan het toch allemaal moeilijk hebben? Op de wc gaat het niet, ik kan daar zelfs nog niet k*kken, hoe zou ik het daar dan kunnen doen?”, vraagt hij zich af.

Ali dacht dat men hem thuis niet zou horen als hij in de slaapkamer zijn microfoon niet aan had, maar er hangen een pak microfoons en die vangen alles op. Of Ali het drie maanden kan volhouden zonder zichzelf een pleziertje te doen? Hij beweert plots van wel, maar wij denken het niet. De dames geven hem in ieder geval heel wat raad, maar misschien kunnen zij op termijn hem wel een handje helpen….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.