Amalia heeft altijd duidelijk gemaakt wat ze in een partner zoekt, maar nu blijkt de partnerkeuze van Amalia voor ophef te zorgen…

Amalia liet in haar biografie al noteren dat ze bij de keuze van haar partner haar hart zal laten spreken. Daar is onze kroonprinses altijd heel duidelijk over geweest…

“Als het de man is die me steunt, van wie ik houd, met wie ik mijn leven door wil brengen en het parlement geeft geen toestemming, nou, dan moeten we nog maar zien wat ik doe”, lezen we een uitspraak van Amalia uit haar biografie in Story. Eén ding moet duidelijk zijn…

“Ik kan niet kiezen ten koste van mezelf. Dan kan ik ook niet het beste geven voor ons land”, voegt Amalia eraan toe. En net die uitspraak door in België nu stof opwaaien. Daar luidt een heel ander geluid…

“Zo’n quote zul je van Elisabeth van België nooit lezen”, benadrukt royaltywatcher Jo De Poorter in Story. Jo De Poorter schreef het boek ‘Wij, Elisabeth’ en onthult dat het Belgische koningshuis er een heel andere visie op nahoudt. Daar geldt slechts één ding…

“Niet dat ze het tegengestelde gezegd heeft, maar die familie zit zo in elkaar dat de kroon en de opvolging het allerbelangrijkste zijn”, onthult Jo De Poorter in Story. “Voor de partner van Elisabeth zal in eerste instantie gekeken worden naar geschiktheid.” Een keuze van het hart? Dat lijkt de Belgische kroonprinses niet gegund…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.