André Hazes toont zich bijzonder openhartig op zijn nieuwste plaat. In het nummer ‘Vergeef Je Mij’ zingt André over hoe hij veranderd is. En dan wordt er één duidelijke vraag gesteld…

‘Durf je mij nog te vertrouwen’ klinkt het in het nummer. Een vraag aan zijn naasten, maar je kan de vraag ook persoonlijker nemen. Durft André zichzelf nog wel vertrouwen na alles wat hij zichzelf heeft aangedaan?

“Nu wel, ja”, bekent de zanger in ‘Het Belang van Limburg. “Zeker in het licht van wat er is gebeurd.” Want dan wil André Hazes toch één pijnlijke bekentenis doen…

“Je moet weten dat ik bijna dood was toen ik de kliniek in ging. Dat was zelfs de bedoeling”, klinkt het stilletjes bij André Hazes in de Belgische krant. André vertelt wat er gebeurde…

“De dag ervoor was ik blijven doordrinken en nam ik alle drugs die ik kon vinden, omdat ik wilde dat mijn hart stopte met kloppen. Ik zag geen uitweg meer.” Wat gebeurde er de volgende ochtend?

“De dag erna werd ik wakker en dacht ik: ‘Ik leef tóch nog.’ Toen ben ik gaan bellen: ‘Ik moet naar de kliniek.’ Dat was het keerpunt”, verduidelijkt André Hazes in Het Belang van Limburg. En toen hij uit de kliniek kwam nam André zich één iets voor…

“Weet je, ik ben niet zo’n man van beloftes, maar toen ik uit de kliniek kwam heb ik gezegd: ‘Ik ga het helemaal anders doen’”, onthult André Hazes in Het Belang van Limburg. “Natuurlijk zijn er gevaren, je weet niet hoe het leven zal lopen, maar ik wil nooit meer terug naar vroeger.”

En nu lijkt André Hazes junior zich volledig op te trekken aan zijn gezinsleven met Monique Westenberg en vooral hun zoontje Dré. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.