André Hazes heeft een opvallende smeekbede online gezet. Is de zanger stilaan wanhopig?

De comeback van André Hazes loopt niet zoals gepland en nu al lijkt er paniek te heersen bij de zanger en zijn entourage…

André Hazes lanceerde na de Holland Zingt Hazes-concerten zijn nieuwe single ‘Deel van Mij’, maar die scoort minder goed dan gehoopt. André moest al snel een opvallende oproep doen…

Bij de lancering haalde de single niet eens een plek in de Top 40, en dus lanceerde André Hazes een opvallende oproep via Instagram…

“Hallo allemaal. Jongens, ik krijg net een foto doorgestuurd dat we in de Tipparade staan”, probeert André Hazes zijn falende comebacksingle te bejubelen. Eén iets viel André op…

“We staan gewoon boven Drake een plaatsje. Dat is me volgens mij nog nooit gebeurd en dat komt omdat jullie lekker aan het streamen zijn, dus blijf dat alsjeblieft doen”, roept André Hazes zijn fans op om ‘Deel van Mij’ te blijven streamen. Want André wil hoger…

“Blijf hem streamen, want ik wil die Top 40 in”, klinkt het bij André Hazes die meteen ook een link deelt naar het nummer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.