Opvallend advies voor André Hazes. Insiders weten hoe de zanger zijn carrière nieuw leven kan inblazen, maar is André daartoe wel bereid?

André Hazes staat voor het uur van de waarheid. Zijn nieuwe album dat na de zomer verschijnt is van enorm belang. En net daarom is het gedrag van de zanger zo vreemd…

“Het is echt een zaak van: dit jaar moet het gebeuren voor André, of het ziet er wel somber uit voor die carrière. Er kan maar beter een hit staan op dat album”, klinkt de duidelijke waarschuwing van Evert Santegoeds in de Strikt Privé-podcast. Maar André Hazes lijkt zich daar niet bewust van…

André Hazes verkiest op vakantie te gaan in plaats van zich volop op zijn muzikale comeback te richten en zijn songs te promoten. En dan trekt Evert Santegoeds een duidelijke conclusie…

“Hij moet eraan gaan trekken en dat is hij niet gewend natuurlijk”, lezen we een duidelijke uitspraak van Evert Santegoeds op Mediacourant. En dan voegt de Privé-baas er nog een sneer aan toe…

“Het gaat niet heel lekker met die carrière van André Hazes. Ik ben blij dat ik geen boek over hem geschreven heb, want ik zou dan ook mijn hart vasthouden of daar wel mensen heel erg in geïnteresseerd zijn op dit moment”, klinkt de duidelijke sneer van Evert Santegoeds richting zijn Story-collega Guido den Aantrekker die aan een biografie over André Hazes werkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.