André Hazes beseft dat hij foute keuzes heeft gemaakt. Kan de zanger het roer omgooien? André ziet het als volgt…

Het is in de Belgische pers dat André Hazes toegeeft dat hij lange tijd bang was om sober door het leven te gaan…

“Ik zeg je eerlijk dat ik daar echt heel bang voor was. Ik vreesde dat het leven heel saai zou worden”, durft André Hazes toegeven in Het Laatste Nieuws. De zanger zag zijn leven als volgt…

“Ik associeerde mij en mijn leven met bier”, geeft André Hazes grif toe. “Maar na mijn verblijf in de kliniek besefte ik dat net die alcohol alles voor mij verpestte.” André trok een opvallende conclusie…

“Ik was niet scherp, was er met mijn hoofd niet bij en maakte verkeerde keuzes.” Maar sinds hij sober is, staat de zanger op een andere manier in het leven…

“Nu sta ik anders in het leven. En ik ben zeker niet anti-drinken. Iedereen moet zijn zin doen”, benadrukt André Hazes, want één iets wil hij toch toegeven…

“Als ik nu mensen volledig zie losgaan, ben ik daar stiekem jaloers op. Want dat kon ik niet”, aldus André Hazes in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.