André Hazes was razend toen een optreden volledig uit de hand liep. De zanger geeft toe dat hij even door de rooie dreigde te gaan…

Tijdens het Amsterdamse Zomer-concert van Bas Smit liep het volledig fout voor André Hazes… Telkens kwam de organisatie melden dat André Hazes nummers uit zijn set moest halen omdat het evenement uitliep. Maar dat was niet naar de zin van André. Maar het ergste moest toen nog komen…

Net middenin zijn grootste hit ‘Leef’ werd de set afgebroken door de organisatie. André Hazes ging volledig door het lint en stormde woest het podium af… De zanger besefte één ding maar al te goed…

André Hazes vertelt zelf in zijn docusoap hoe hij zo ver mogelijk uit de buurt van Bas Smit en zijn kornuiten wilde zijn, anders dreigde het uit de hand te lopen…

“Ik was zó woedend, want ik voelde me zó voor l*l staan. Ik ben meteen weggegaan, ik dacht: voordat ik echt iemand een klap op zijn bek geef, want ik was er zó boos om”, publiceert Mediacourant een uitspraak van André Hazes in zijn documentaire. Zelfs zijn voormalige manager vreesde het ergste…

“Ik heb Dré wel eens boos gezien, maar nog nooit zó boos”, geeft Ricardo Klaverdijk toe. Maar het was dan ook echt een klap in je gezicht als artiest, benadrukt de voormalige manager van André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.