André Hazes werkt nog steeds aan zijn herstel en soms is het dan goed even tabula rasa te maken met je verleden. André nam een belangrijke beslissing…

Bij de fans van de zanger was er even paniek toen de volledige Instagram-pagina van André Hazes werd leeggemaakt. Maar André kwam al snel met een uitleg…

André Hazes vertelt bij Radio 538 dat het uiteindelijk dankzij zoontje Dré was dat hij had ingegrepen op zijn Instagram-pagina. Eén ding werd de zanger duidelijk…

André vond zijn Instagram ‘gewoon een rommeltje’. Wanneer hij samen met zijn zoontje door de foto’s ligt te scrollen, komen alle herinneringen opnieuw boven. En niet elke foto heeft een aangenaam verhaal… Net het tegendeel is waar…

“Achter elke foto heb ik een herinnering”, vertelt André Hazes bij Radio 538. “En die waren niet altijd even fijn.” En de zanger wilde tabula rasa maken met zijn verleden en met een propere lei aan zijn nieuwe verhaal beginnen. En dan voegt André er een duidelijke uitspraak aan toe…

“Ik wil dat het daar gewoon netjes is en niet dat ik elke keer een verzopen kop zie”, klinkt het bij André Hazes bij Radio 538.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.