Nieuw bommetje bij de Hazes-familie? Daar lijkt het wel op na een opvallende onthulling…

Documentairemaakster Cheeru Mampaey is volop aan het draaien voor een vervolg op de André Hazes-documentaire op Videoland. Maar de eerste beelden zorgen nu al voor enorm wat ophef…

Uiteraard is het niemand minder dan zelfverklaard hazoloog Yvonne Coldeweijer die zich op haar Instagram Stories openlijk afvraagt wat wijlen André Hazes senior van dit alles zou vinden. En daarna volgt een beeldfragment met enkele pijnlijke uitspraken…

Wat volgt is een interview met André Hazes senior die zich opvallend hard uitlaat over realitysoaps, wat de documentaire van André junior natuurlijk ook is.

Zo geeft André Hazes senior antwoord op de vraag wat hij gedaan zou hebben, mochten ze hem één miljoen euro geboden hebben voor een reallifesoap? De zanger windt er geen doekjes om…

“Dan krijgen ze die 1 miljoen terug. Ik doe dat echt niet, ik zweer het. Ik kan er niet tegen. Ik vind het valse, nagemaakte k*tzooi”, klonk het harde oordeel bij André Hazes senior. “Eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel”, benadrukte wijlen André Hazes senior in het interview. Ouch!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.