Na Rachel en Roxeanne dreigt nu ook André Hazes voor de rechter te moeten verschijnen. Misschien moeten ze maar eens overwegen gezinskorting aan te vragen? Wat is er nu weer aan de hand?

Het draait allemaal om zoontje Dré. Vorig schooljaar werd Dré een week eerder van school gehaald om op vakantie te gaan naar Amerika. Maar daar is nu ophef rond ontstaan…

Yvonne Coldeweijer berichtte toen al dat de school hiervoor géén toestemming had gegeven en de situatie blijkt nu volledig geëscaleerd te zijn. 

“School heeft dit doorgegeven aan de leerplichtambtenaar en dit is dus geëscaleerd”, schrijft de roddelkoningin op haar Instagram Stories. En André en Monique weten wat hen te wachten staat…

“Nu mag hij aan de rechter gaan uitleggen waarom ze deze keuze hebben gemaakt en waarom zij denken dat ze boven de wet staan”, verduidelijkt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.