André Hazes heeft voor algemene hilariteit gezorgd door zich op Instagram te gedragen als een echte ‘insta mom’. De zanger haalde het nieuws om een wel héél foute reden…

We weten allemaal dat André Hazes de trotse vader is van Dré, zijn zoontje met Monique Westenberg. Even leek het erop dat André Hazes ergens nog méér kinderen had verwekt…

“Hoe kunnen zulke kleine voeten, zulke grote afdrukken achterlaten in mijn hart…” klinkt het emotioneel bij André Hazes op Instagram, terwijl hij enkele mooie foto’s met zoontje Dré deelt.

“Het leven draait tegenwoordig alleen maar om meer willen en nooit genoeg hebben. Ook ik was zo. Ik betrap me er soms nog wel eens op dat die gedachtes in mijn hoofd schieten.” Maar dan voegt André Hazes er een opvallende uitspraak aan toe…

“Maar als ik dan wat dagen met mijn kinderen spendeer, dan is het duidelijk waar het leven echt om gaat…” En net die meervoudsvorm ‘kinderen’ ging online al snel een eigen leven leiden. Had André Hazes misschien meer dan één kind? Al snel werd duidelijk wat André werkelijk bedoelde en ging het internet plat…

In eerste instantie denkt zelfverklaard hazoloog Yvonne Coldeweijer nog dat André Hazes dit tekstje letterlijk gekopieerd heeft van één of andere ‘insta mom’ en niet gelet heeft op die meervoudsvorm van kinderen, maar dan komt een andere waarheid bovendrijven…

De volgende foto van André Hazes toont hem immers met één van zijn geliefde honden. “Oh no, hij vergelijkt de hond met het hebben van een kind”, zucht Yvonne Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.