Anouk sprak na het losbarsten van het schandaal in The Voice harde taal, maar bij RTL Boulevard spreekt ze openhartig over hoe moeilijk ze het er – nog steeds – mee heeft…

Anouk blikte voor het eerst sinds lang nog eens terug op het schandaal dat losbarstte bij The Voice of Holland. Zou ze ooit nog terugkeren als coach?

“Ik mis het best wel een beetje. Toch wel de sfeer met de mensen”, klinkt het plots opvallend openhartig bij Anouk. Natuurlijk zou ze nog altijd een bom geld vragen voor een terugkeer, maar dan stelt Anouk zich plots ook kwetsbaar op…

“Ik had een heel leuke band juist ook met de mannen waar het om ging”, verrast Anouk bij RTL Boulevard. “Dus dat is best jammer, want ik ken ook een andere kant, dus dat is soms best een beetje moeilijk om het een plek te geven”, publiceert Mediacourant een uitspraak van Anouk. Al mist Anouk ook gewoon het werk op televisie. Zien we haar binnenkort aan het werk in een ander tv-programma?

Een gelijkaardige talentenjacht ziet Anouk niet meteen zitten. Een rip-off van The Voice zou ze niet interessant vinden. Maar wat dan met iets totaal anders? Zou Anouk een deelname aan Expeditie Robinson zien zitten?

“Ik denk het niet”, aldus Anouk bij RTL Boulevard. “Ik denk wel dat ik fit genoeg ben ervoor, maar je moet wel echt héél veel van jezelf laten zien natuurlijk, want je gaat gewoon kapot. Ik geloof niet dat ik daar zo’n interesse in heb om dat allemaal te laten zien.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.