Bart uit Big Brother is ervan overtuigd dat Rob zaterdag in het huis blijft en hij hoopt dat Ilse mag blijven. Natuurlijk hebben de kijkers haar zien huilen, maar Bart heeft meer ogen in zijn kop. Als getraind militair houdt hij zijn ogen en oren goed open en hij heeft weer wat negatieve zaken over Danny gehoord.

Danny en Shayron zijn al weken met de nominaties bezig, terwijl de meeste andere bewoners minder tactisch zijn. Dat is op zich al een reden voor Bart om de kijkers op te roepen om op Ilse te stemmen en Danny genadeloos af te straffen. Eigenlijk kreeg Danny met zijn eerste nominatie al een ‘verwittiging’, maar hij heeft blijkbaar geen flauw idee waarom de kijkers Chelsea naar huis hebben gestuurd. Omwille van de vele fluistergesprekjes over de nominaties.

Gaan de fans van Bart hem helpen om Danny naar huis te sturen en deze week Ilse dus vrij te stellen? We zien het zaterdagavond op Play5.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.