Big Brother heeft zich vrijdagavond niet geliefd gemaakt. Hij had een feestje voor de bewoners georganiseerd, er werd door de bewoners besloten om met de cassetterecorder de muziek op te nemen zodat zij later ook nog van muziek konden genieten.

Na het feestje werd die muziek al afgespeeld en dat was niet naar de zin van Big Brother. Hij riep Lindsey op het matje en zij kreeg een boze Big Brother te horen: “Ik geef jullie één vinger en jullie pakken de hele hand. Hij was kwaad”, reageert Lindsey.

Geen muziek meer dus, of het team de cassetterecorder ook heeft moeten inleveren is niet duidelijk. Maar de kans lijkt ons klein dat er snel weer een feestje komt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.