Laat de juice maar komen! Enkele uren nadat de Big Brother-bewoners zijn bekendgemaakt, stromen de eerste berichten al binnen. Zo is Danny Voklker één van de deelnemers van Big Brother 2023.

Zegt die naam u iets? Kan best zijn, want Danny is de ex-vriend van Gaby Blaaser.  Gaby was zelf nog te zien in ‘The Bachelorette’ en had verschillende dates. Eén van de gelukkigen was Danny Volker uit Vinkeveen.
Ondertussen is het over en uit tussen Danny en Gaby en is zij samen met Robin. Enkele weken geleden raakte bekend dat Gaby zwanger is van haar eerste kindje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.