De polls op de sociale media zijn een plaag voor de makers van ‘Big Brother’, ook deze week had de poll in de groep Big Brother BE & NL het weer bij het rechte eind.

Ali, Chayron en Lindsey werden door Bart genomineerd. Lindsey werd als eerste vrijgesteld. Chayron voelde de bui al hangen en zat enkele minuten later de naam van Ali op het scherm verschijnen en wist hoe laat het was: hij moest het huis onmiddellijk verlaten.

Chayron had zich met de vele nominatiegesprekken niet populair gemaakt bij de kijkers en werd daarvoor afgestraft. Een traantje laten? Dat deed Chayron niet, hij nam namelijk 10.000 euro mee naar huis die hij uit de pot haalde. Hij haalde trouwens nog wel meer uit de pot, maar dat geld verdween definitief uit de pot en blijft dus van Big Brother.

Chayron was blij om zijn familie weer te zien. Er blijven nu nog tien bewoners over en die beleven de volgende dagen ‘Fan Week’. De kijkers hebben besloten om de slaapkamers serieus door elkaar te schudden, mogen boodschappen doorsturen en zullen nog véél meer te zeggen hebben. Het zou wel eens een superleuke week kunnen worden met verrassende nominaties.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.