Big Brother heeft weer iets nieuw voor de bewoners in petto. Weg met de vertrouwde meubels, hallo meubels van karton. Het nieuwe interieur is ook volgekrabbeld met tekstjes van de fans.

Allemaal leuk en wel, maar wat doen de bewoners nu? Die blijven een ganse dag op de slaapkamer zitten omdat de bedden stukken zachter zijn dan de kartonnen meubels. Niet slim, Big Brother, niet slim. Weer enkele dagen oersaaie televisie op komst? Zou kunnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.