Er klonk geen ‘Ik wist het’ uit de mond van Charlotte nadat zij en de rest van de bewoners te zien kregen dat Ali ‘Big Brother’ moest verlaten. Daar zit je dan op de bank, hopende dat je door Ali te nomineren Jason of Bart naar huis zou spelen. Niet dus, want tv-kijkend Vlaanderen en Nederland stemde massaal op Jason en Bart. Op de sociale media waren de meeste posts in het voordeel van Ali, maar misschien hebben heel wat mensen de fans van Ali het deksel op de neus gegeven door bij berichten te posten dat ze op Ali stemden, terwijl zij dat net niet deden. Eerder hadden fans van Ali opgeroepen om de polls op de sociale media te vervalsen door op een andere naam te stemmen in de polls, maar via de websites van RTL5 en Play5 op Ali te stemmen.

Ali is dus naar huis, hij heeft zijn koffers deze keer niet voor niets gepakt. Wie dat al voor de vijfde keer voor niets deed, is Jason. Hij overleefde zijn vijfde nominatie en ook Bart doet er nog minstens één week bij.

Hoe groot is de kans dat Bart en Jason de finale halen en volgende week iemand van de rode kamer naar huis moet? Héél groot lijkt ons, maar dat zien we de volgende dagen in ‘Big Brother’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.