De bewoners van Big Brother werden maandagochtend door Big Brother wakker gemaakt. Hoe? Dat zal je de komende dagen ontdekken, want vanavond beginnen de tv-uitzendingen én de livestreams.

De bewoners zitten al enkele dagen in het huis, ze zullen vanavond bij de start met elf zijn. Maar er staan nog bewoners klaar om de volgende dagen en weken het huis te betreden. En geloof ons maar, Big Brother heeft enkele verrassingen van formaat in petto.

Voor de bewoners het huis in gingen, werden ze trouwens allemaal nog op corona getest, Big Brother wou namelijk geen risico lopen. De kans is dan ook klein dat er ook dit jaar bezoek komt in het Big Brother-huis.

Vanaf vanavond kan iedereen de dagelijkse aflevering bekijken, met op zaterdag een liveshow en aanstaande zaterdag zal er mogelijk al één iemand het huis moeten verlaten. Of zet Big Brother deze exit opnieuw om in een automatische nominatie voor de week erna? Wait and see.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.