Sinds zondag sukkelt Rob uit Big Brother weer met zijn knie. Rob kreeg gelukkig meteen weer zijn krukken, maar het gaat van kwaad naar erger.

Maandagochtend bij het uit bed stappen, kreunde Rob van de pijn. Zijn rechterknie is zwaar gehavend en bijzonder dik. Dit is echt niet meer verantwoord menen zijn medebewoners en de kijkers. “Kijk hoe dik die knie is, dat is echt niet goed. Rob, ik denk dat ze je vandaag naar het ziekenhuis sturen”, reageert Chiara goedbedoeld.

Nadat de camera’s beide knieën goed in beeld had, kwam er meteen een streamlock. Met alle respect voor Rob, hij heeft echt goede medische hulp nodig en geen lapmiddelen.

Is Rob deze keer wél zo slim om zelf op te stappen of blijft hij koppig doorzetten?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.