Dinsdagmiddag heeft Charlotte tijdens een spel de Power Of Nomination gewonnen. Opvallend, enkele uren eerder deed zij nog de uitspraak dat zij liever niet wou nomineren. En nu heeft zij toch prijs en heeft zij de macht om eventueel Ali en Bart tegenover Jason te plaatsen. Jason werd maandag tijdens een spel al genomineerd, hij kon dinsdag dus niet meespelen.

De kennis van de bewoners werd getest tijdens een spel waarbij zij 12 fragmenten uit het tv-programma te zien kregen. Daar kregen zij een vraag over, bijvoorbeeld: welke drie weekly basics kregen jullie tijdens die week?

Natuurlijk had Big Brother een bepaalde twist tijdens het spel. Charlotte en Lindsey hadden de meeste stemmen, maar Charlotte won de pin. Deze week kan zij trouwens – net zoals Lindsey trouwens – naar de secret room.

Charlotte blijft dus nog minstens één week en moet nu nog één week overleven om de finaleweek te halen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.