De stemming van Big Brother was nooit eerder zo spannend. Ilse was voor het eerst genomineerd, Rob en Danny stonden voor de tweede keer op de nominatielijst.

De nominaties zorgden voor bijzonder veel stress, ook bij de kijkers. De meningen waren dan ook verdeeld, heel wat kijkers gaven Rob de meeste stemmen, hij wist dan als eerste dat hij nog een weekje mag blijven.  De strijd tussen Ilse en Danny was intens, maar Ilse kon net niet winnen van Danny en moest dan ook het huis verlaten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.