De eerste exit bij Big Brother is een feit: zaterdagavond heeft Judy het huis moeten verlaten en dat was dik tegen haar zin. Judy werd als allereerste genomineerd en heeft zaterdagavond het huis als allereerste moeten verlaten.

Zij voelde de bui al even hangen, zaterdagochtend zat zij bij het ontbijt al te huilen. Volgens ons heeft Judy haar exit vooral te danken aan het feit dat zij zo fel te keer ging toen zij vernam dat zij genomineerd was én euforisch werd toen de naam van Jason als tweede genomineerde bekendgemaakt werd. Toen het lijstje met genomineerden volledig was, gaaf Judy zelfs kort een applaus, wat door de kijkers als ongepast werd ervaren.

The game is over!
Foto: Wesley de WitDe eerste Belg is dus uit het spel, benieuwd wie de volgende zal zijn. Het belooft een superspannende week te worden bij Big Brother, want de eerste week was maar een opwarmingsweek. De bewoners moesten eens weten wat hen allemaal te wachten staat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.