Bridget Maasland heeft toegegeven dat ze wekelijks naar de psychiater gaat. De presentatrice worstelt met onverwerkte trauma’s uit haar jeugdjaren. 

Bridget onthult in een openhartig gesprek met Weekend hoe moeilijk ze het heeft om enkele tragische gebeurtenissen uit haar verleden te verwerken en een plaats te geven…

Bridget Maasland geeft in Weekend toe dat ze in schematherapie zit. Wekelijks gaat ze langs bij een psychiater om onverwerkt verdriet te behandelen. En dat is erg confronterend…

In haar eerste boek ‘Hoe word ik 50’ praat Bridget Maasland openhartig over enkele minder leuke momenten uit haar leven die haar gevormd hebben. Eén akelige gebeurtenis blijft haar voor de ogen staan…

“Ik had elf jaar een relatie met mijn eerste vriendje Tijl”, klinkt het bij Bridget Maasland. Nog steeds komen de ex-geliefden goed overeen. Maar één pijnlijke gebeurtenis tekende hun relatie…

“Zijn moeder stierf in de tijd dat ik met hem ging, ik zat op dat moment aan het bed. De beademing moest gestopt worden en dat werd aan mij gevraagd. Ik was een kind van begin 20, dus dat was een heftig mede-verantwoordelijkheidsgevoel.” Al was dat niet het enige heftige moment dat Bridget moet verwerken…

“Daarnaast ben ik er één van een tweeling, mijn broertje is doodgeboren”, onthult Bridget Maasland. En zo zijn er nog een aantal gebeurtenissen uit haar jeugd die allemaal geleid hebben tot verlatingsangst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.