De muzikale comeback van André Hazes blijkt op een flop uit te draaien. Maar nu lijkt dat allemaal terug te brengen tot ‘brute pech’. Wat is er aan de hand?

Het is Billy Dans die als één van de nieuwe liedjesschrijvers van André Hazes bij RTL Boulevard uitlegt waarom de comeback van de zanger niet verloopt zoals gewenst…

Billy Dans heeft het bij RTL Boulevard over ‘een valse start’. Daarmee verwijst hij natuurlijk naar alle heisa die ontstond rond het mogelijke plagiaat van het nummer dat enorm veel weg had van een Gavin DeGraw-hit. Volgens Dans is er sprake van ‘brute pech’…

“Als je een comebackplaat voor André gaat maken, dan denk je niet: ik ken nog een grote hit van vroeger”, benadrukt Billy Dans bij RTL Boulevard dat er geen sprake is van bewust iets kopiëren. “Het is gewoon pure pech.” Al wil Billy Dans ook benadrukken dat André Hazes zelf bepaalde keuzes maakte…

André Hazes benadrukte bij zijn nieuwe team dat hij geen kroegmuziek meer wilde maken. Voor zijn nieuwe liedjesschrijvers had de zanger een duidelijke boodschap…

‘Jongens, al scoor ik nooit meer een hit, ik wil gewoon liedjes maken waar ik me fijn bij voel en die ik op een podium kan dragen’, benadrukt Billy Dans bij RTL Boulevard dat het André Hazes zelf was die een nieuwe richting wilde inslaan met zijn muziek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.