Carmen Pfaff onthult in het Vlaamse blad TV Familie dat ze fysiek niet meer zo goed is, maar met het verstand is alles nog in orde!

Ook in België swingden de energieprijzen deze winter uit de pan en de regering beloofde energiepremies, maar die liet bij de Pfaffs op zich wachten. “De belastingbrief zal wél op tijd zijn… “, sneerde Carmen Pfaff richting de overheid.

De mater familias van de Pfaffs is er gelukkig van overtuigd dat ze geen koude zullen lijden. En 2022 vond ze al bij al toch te warm. “Ik had ros gras, omdat de zon zo hard heeft geschenen.”

Een terrasje in de zon hoeft ook niet per se voor Carmen. Ze houdt meer van de schaduw.

Hoewel ze de geweldige vakanties in de sneeuw wel mist, is skiën niet meer aan haar besteed. De zware osteoporose stak er een stokje voor. “Skiën, daar waag ik me niet meer aan”, klinkt het met pijn in het hart bij Carmen Pfaff. En daar is een duidelijke reden voor…

Geen overbodige risico’s meer voor Carmen Pfaff. “De bakken met strooizout staan al aan de voordeur, want ik wil niet uitschuiven op die gladde oprit. Ik denk daar dus allemaal goed bij na”, benadrukt Carmen Pfaff in TV Familie dat ze ten allen tijde botbreuken moet zien te vermijden omwille van haar osteoporose.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.