Voelt Caroline van der Plas zich geroepen om de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden? Het antwoord van de BBB-politica is duidelijk…

De BBB-politica wil het premierschap niet uitsluiten, maar zou het wel enkel onder specifieke voorwaarden aanvaarden. En dan doet Caroline één duidelijke uitspraak…

“Stel dat ik het zou willen of stel dat het van me wordt gevraagd – dat kan natuurlijk ook – dan zou ik het alleen op een manier willen dat ik gewoon echt in Nederland minister-president ben en niet zeg maar hoe Rutte het doet met de hele wereld over reizen enzo”, lezen we op Mediacourant een uitspraak van Caroline van der Plas bij Shownieuws. 

Hoe Mark Rutte zijn rol als premier invulde, dat leven is duidelijk niets voor Caroline van der Plas.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.