Er waren deelnemers én kijkers die er enorm aan twijfelden, maar Charlotte Denamur beweert dat zij tijdens de ruim 80 dagen dat zij in het Big Brotherhuis zat altijd zichzelf is gebleven.

“Ik wil jullie eventjes allemaal bedanken voor de mega steun en lieve berichtjes die ik samen met mijn familie en vrienden van iedereen heb mogen ontvangen”, schrijft Charlotte op Instagram.

“Het avontuur zit er voor mij op maar wat kijk ik terug met heel veel trots. Ik heb er dag op dag van genoten met de ups -en downs en heb mezelf wat meer mogen ontdekken als persoon”, gaat Charlotte op haar sociale media verder.

“Ik ben meer in mijzelf gaan beginnen geloven desondanks alle commentaren en kritiek. Want het was niet altijd makkelijk. Want uiteindelijk zijn jullie degenen die mij moed zijn blijven geven om door te gaan en daarom wil ik jullie graag bedanken uit heel mijn hart”, lezen we op de Instagram van Charlotte.

“Want ik ben altijd mijzelf gebleven, en heb altijd mijn hart gevolgd en the love was real. Thanks guys, oprecht voor alles”, besluit Charlotte op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.