Voor Charlotte uit Big Brother zijn het emotionele tijden. Charlotte woont officieel in Middelkerke maar verblijft voor haar werk vaak in het buitenland.

“Zes maanden geleden ben ik mijn papa verloren aan een hartstilstand en een trombose. Dat was en is nog steeds de moeilijkste periode uit mijn leven. Mijn papa betekende alles voor mij”, vertelt Charlotte.

“Het heeft mij wel duidelijk gemaakt dat het leven héél kort is, daarom doe ik ook mee aan Big Brother”, reageert een emotionele Charlotte.

En zij had nog meer pech, de afgelopen drie maanden overleden ook haar oma en opa.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.