Op woensdag 1 maart kreeg Chiara van Big Brother te horen dat er thuis wat mis was. Na een korte bedenktijd verliep Chiara het huis. Heel wat mensen geloofden niet dat Chiara omwille van privé-omstandigheden het huis verliep.

Zo dook het bericht op dat haar vader zo boos was omdat zij onder één deken met Michelangelo had gelegen dat zijn dochter het huis uit moest. Dat was onzin, maar het verhaal bleef de ronde gaan.
Enkele dagen later kwam de Belgische website showbizzsite.be met het bericht dat de bewoners verklapt hadden dat er iets mis was met de mama van Chiara.

Bijna drie weken zweeg Chiara in alle talen. Tot nu. “Heel veel betrokkenheid en vraag naar mij en mijn vertrek. So for once and for all….”, schreef Chiara maandagnamiddag op Instagram.

“Een week nadat ik het huis in ging, is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar, maar strijders blijven positief. “Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik dan ook ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn”, gaat Chiara op haar sociale media verder.

“Big Brother is een prachtig avontuur en ik heb er genoeg over te zeggen, maar mijn focus ligt nu bij dingen die er écht toe doen in het leven: familie”, lezen we verder. “En voor mijn liefste fans: sorry. De tijd die ik over heb nu, ga ik niet besteden aan interviews of youtube. Ik heb natuurlijk ook een mening, maar deze deel ik liever met vrienden en familie ipv online”, laat Chiara haar fans én haters weten.

Tot slot heeft zou nog een belangrijke boodschap voor iedereen die het wil lezen en wil begrijpen. “Ik wil mij distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb. Ik heb meegedaan aan Big Brother voor de uitdaging en het avontuur; niet voor volgers. Toch sluit ik jullie in mijn hart en ben ik super dankbaar voor de steun die ik van jullie krijg.”

Natuurlijk heeft Chiara bakken kritiek over zich heen gekregen. Voor zij die vaak negatief reageren, schrijft zij nog dit op Instagram: “Voor je iets typt online, denk aub 2 of zelfs 3 keer na. We zijn allemaal mensen met familie en gevoel”, besluit Chiara.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.