Hoe gaat het ondertussen met Chiara uit Big Brother? Goed, zij stelt het wel en is bijzonder actief op de sociale media.

Het verblijf in het huis heeft één en ander gedaan met de blondine. “Ik ben 4,5 kilo afgevallen in Big Brother. Never nooit niet gedacht toen ik daar rond liep”, geeft Chiara toe. Het was dan ook best wel schrikken toen zij thuis weer op de weegschaal ging staan.

Chiara geeft op haar sociale media mee dat zij afgelopen jaar alles social media apps van haar smartphone had verwijderd. “Op mijn telefoon stond alleen nog Whatsapp. Ik zou het iedereen aanraden eens te doen: heerlie! In verband met mijn deelname aan Big Brother heb ik de apps weer gedownload”, besluit Chiara.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.