Danny Volker uit Big Brother werd afgelopen weekend in het ziekenhuis opgenomen en hij moest vrij snel onder het mes. Wat is er gebeurd?”

“Afgelopen zaterdag kreeg ik wel even een klap in mijn gezicht. Sporten is mijn lust en mijn leven. En pats, uit het niets tijdens een rugby wedstrijd scheurt mijn achillespees volledig af. Op dat moment gaat er een hoop door mij heen”, zucht Danny Volker vanuit het ziekenhuis. 

Dat net een sportief iemand als hij dit nu moet overkomen. “Ik heb altijd op het hoogste niveau rugby gespeeld en heb zelfs voor het Nederlands team gespeeld. Van jongs af aan deed ik aan topsport. Wist als geen ander wat hard trainen in hield om iets te bereiken. Sinds begin vorig jaar ben ik begonnen met crossfit. Mijn nieuwe passie en uitlaatklep. Het harde trainen, mindset en veelzijdigheid in de sport die ik even miste. Hoe moet het nu verder?”, vraagt Danny zich hardop af. 

“Ik haal onwijs veel motivatie uit mijn werk. Dat is namelijk mensen helpen met het behalen van hun doelen. Al is het afvallen, gespierder worden, de beste zijn in haar of zijn sport of gewoon zijn lifestyle willen verbeteren. Dit doe ik dan ook met alle passie en ambitie die ik zelf altijd gehad heb voor mijn sport. Zelf ga ik nu laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze blessure. Wat je wel kan, als je iets echt wilt. Iets wat niet lukt, wel laten lukken. Ik ga jullie meenemen tijdens mijn trainingen, mindset en revalidatie”, reageert hij gemotiveerd op Instagram.

That’s the spirit, Danny!Spoedig herstel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.