Danny Volker vroeg vrijdagmiddag aan Chiara wie zij denkt dat er zaterdag zal moeten vertrekken. Chiara heeft natuurlijk de eerste week van Big Brother gezien en de commentaren op de sociale media gelezen.

Chiara besloot Danny de waarheid te vertellen en dus kreeg hij te horen dat zij denkt dat Chelsea het huis zal moeten verlaten. En dat is iets wat Danny eigenlijk niet wou horen. Ok, hij mag dan wel blijven, maar hij zit Chelsea uiteraard niet graag vertrekken, want het is een leuke meid.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.