Bij Frans Bauer is er wel altijd een reden voor een feestje. Ook dit keer heeft de familie iets te vieren. Hun zoon Frans Jr heeft zijn rijbewijs gehaald.

En dat de familie trots is, zoveel is duidelijk. Mariska Bauer postte een vrolijke en blije foto van Frans na zijn examen.

Frans, Frans Jr, Mariska en de rij-instructeur staan alle vier breed glimlachend en met de armen in de lucht, blij dat Frans geslaagd is.

Proficiat Frans, en hopelijk is er nu geen gevaar extra op de baan!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.