Woensdagnamiddag heeft Big Brother Danny naar de dagboekkamere geroepen. Danny won dinsdag de Power Of Nomination en mocht deze week dus nomineren. Wie heeft er een nominatie achter zijn of haar naam staan? Met die vraag zitten heel wat mensen, al lijkt er niet veel twijfel te bestaan.

“Ik ben er zo goed als zeker van dat Danny Bart, Michelangelo en Jason genomineerd heeft”, reageert Bart op een fansite van Big Brother. “Eigenlijk is het eenvoudig: Danny weet dat Jason ontzettend populair is en hij wil de band tussen Michelangelo en Bart doorknippen. Zij vormen één team en Danny wil wraak nemen om wat er met hem en Shayron gebeurd is”, gaat Bart verder.

En daar is Ingrid het volledig mee eens: “Dit theorie klopt volgens mij. Danny mag dan wel gezegd hebben dat hij niets uit het verleden mee het huis in bracht, maar natuurlijk weet hij véél meer dan hij heeft toegegeven. Danny is niet voor zijn plezier het huis in gekomen. Door zijn terugkeer heeft hij zijn klanten voor een tweede keer in de steek gelaten, daar moet dus één en ander tegenover staan. Ja, Danny, Bart en Michelangelo zijn wellicht genomineerd. En is het Jason niet, dan is Jolien er 100% zeker bij”. Donderdagvoormiddag weten we het of zou Big Brother nog een verrassing in petto hebben”, lezen we bij de reactie van Ingrid.

Jacqueline denkt dan weer dat Danny mogelijk maar twee mensen heeft mogen nomineren. Of dat zo is? Komen we donderdag aan de weet!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.