Wat doet Max Verstappen als hij geen rondjes draait op het Formule 1-circuit? Mad Max onthult in de Belgische pers zijn favoriete tijdverdrijf…

Max Verstappen woont in Monaco in een appartement van zo maar eventjes 15 miljoen euro. Al wil de wereldkampioen er meteen één belangrijke nuancering aan toevoegen…

“Dat appartement is niet van mij, ik huur het alleen maar”, benadrukt ‘Mad Max’ in Humo. Dat het gebouw een eigen fitnesszaal heeft, is voor een atleet enkel maar een voordeel. Al staan er ook in de garage enkele prijzige items…

“Zo’n vijf jaar geleden heb ik een zeldzame Aston Martin Valkyrie cadeau gekregen, die in samenwerking met Red Bull Racing is ontworpen. De carrosserie bestaat volledig uit carbon, zonder één grammetje staal. Echt knap. De Honda NSX is ook één van mijn favorietjes.” Al heeft Max Verstappen nog een andere hobby…

“En verder haal ik graag m’n jetski van stal. Als het mooi weer is, doe ik niets liever dan de baai van Fontvieille (exclusieve woonwijk in Monaco, red.) verkennen”, onthult Max Verstappen in Humo over zijn favoriete tijdverdrijf.

En zo weten we meteen weer wat meer over het (luxe)leventje van onze nationale held.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.