Laat Leontine Marco Borsato nu definitief vallen? Daar ziet het wel naar uit en daar is een duidelijke reden voor…

Het is Party die schrijft dat Leontine Ruiters de laatste tijd steeds meer afstand lijkt te nemen van haar verleden en haar ex-man… Wat is daarvan de oorzaak?

Alles lijkt erop dat Leontine verstek liet gaan voor de recente verjaardag van de vader van haar kinderen. En dat is een zware klap voor de in opspraak geraakte zanger…

“Een pijnlijke situatie, want in deze zware periode van zijn leven kan Marco natuurlijk elke vorm van steun gebruiken”, schrijft Party. Party vermoedt ook de oorzaak te kennen van Leontine’s gedrag…

Recent deed misdaadjournalist John van den Heuvel enkele opvallende uitspraken over Marco Borsato en de harde bewijzen die voorliggen. Mogelijks leiden die zelfs tot een veroordeling. Zouden deze uitspraken Leontine beïnvloed hebben?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.