Hélène Hendriks legde Noa Vahle enkele ongemakkelijke vragen voor. Wat vindt de dochter het mooist aan zichzelf? En wat het lelijkst? Noa komt met een verrassende onthulling…

Wanneer talkshowhost Hélène Hendriks polst bij Noa Vahle wat ze niet mooi vindt aan haar lichaam, geeft Noa Vahle toe dat ze schaamt over een zeldzame aandoening die haar linkeroor er vreemd doet uitzien. 

Noa Vahle is geboren met een verdikking op de buitenste rand van de oorschelp, een ooraandoening die ‘Darwin’s turbercle’ genoemd wordt. En dan komt Hélène met een opvallende vraag…

Er zit een soort flupje, polst Hélène Hendriks terwijl ze aan Noa Vahle vraagt het eens goed te laten zien aan de camera. “Er zit een soort dingetje”, kan Noa enkel beamen. Gelukkig krijgt Noa nadien nóg een heel leuke vraag.

Zo mag Noa Vahle ook nog eens benoemen wat ze het mooist vindt aan zichzelf. Diplomatisch en nogal cliché, zoals ze zelf toegeeft, kiest Noa voor haar ogen. “Het is ook zo gek als je nu zegt: ja, ik heb echt een goede k0nt”, lacht Noa Vahle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.