Jada Borsato deed in Weekend een opvallende uitspraak over haar vader Marco Borsato…

“Papa heeft natuurlijk een geweldige carrière… gehad, vooral”, klonk het bij de dochter van de zanger. Al wil Jada één ding duidelijk maken…

Jada blijft haar vader één van de legendes van de Nederlandse muziekindustrie vinden. “Ik kijk tegen hem op en dat zal ook altijd zo zijn”, aldus Jada in Weekend. Hoe gaat ze zelf om met die pijnlijke zaak?

“Ik probeer me vooral heel erg van negativiteit afzijdig te houden, want ik vind het vervelend om daar mijn aandacht en energie in te steken”, klinkt het bij Jada Borsato in Weekend. Eén ding is duidelijk…

“Ik vind dat gewoon”, aldus Jada Borsato. “Er komen zoveel positieve dingen op me af, waarom zou ik me dan op die paar negatieve dingen focussen.” Al wil Jada één ding duidelijk maken…

“Maar natuurlijk sta ik voor mijn vader en probeer ik hem te verdedigen waar kan”, benadrukt Jada Borsato in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.