Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda hebben drie kindjes samen, maar hun jongste dochter Molly liep een akelig trauma op…

Vlak na haar geboorte moest de kleine Molly, afgezonderd van haar ouders, worden opgenomen vanwege een infectie. En daar hield het meisje een ernstig trauma aan over…

Na twaalf spannende dagen mocht ze gelukkig gezond en wel mee naar huis, maar volgens mama Bettina heeft het hele gebeuren wel degelijk een ernstige impact gehad op haar dochter…

“Allemaal bliepende apparaten en vreemde mensen om haar heen. Ik denk dat Molly daar een soort verlatingsangst aan heeft overgehouden”, klinkt het bij de echtgenote van Jim Bakkum in Libelle.

Vooral als haar ouders samen de deur uit willen, kan Molly erg overstuur raken. Bettina blijft dan thuis tot haar dochter weer helemaal gekalmeerd is, legt ze uit. “Het voelt niet goed om mijn kind dan in paniek bij de oppas achter te laten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.