Drama voor Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer die een zware klap moesten verwerken. Het koppel moest afscheid nemen van hun dierbare hondje Roley. Het nieuws kwam als een totale verrassing, klinkt het bij het koppel…

“Rust zacht, lieve Roley, voor altijd in ons hart”, schrijft Jennifer op Instagram wanneer ze het overlijden van haar trouwe viervoeter meedeelt aan haar volgers. Nochtans was het hondje nog erg jong…

Jennifer had de kleine Roley nog maar een jaar eerder gekregen van partner Mart Hoogkamer. Dat het schattige hondje op zo’n jonge leeftijd overleden is, maakt het allemaal extra pijnlijk voor het koppel.

Er komen dan ook enorm veel steunbetuigingen binnen op de post van Jennifer waar ze enkele mooie foto’s en beelden van Roley deelt. We wensen Jennifer en Mart veel sterkte bij het verwerken van hun verdriet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.