Het is dilemmaweek bij ‘Big Brother’, zondagavond laat moesten de bewoners één voor één naar de game area waar zij een dilemma moesten kiezen: iemand nomineren of drie vrijstellingen uitdelen.

De meeste bewoners kozen ervoor om iemand te nomineren en dus moesten alle bewoners in groep nomineren. Onder andere Ali, Lindsey, Charyson en Charlotte gingen op Rob. Door de hele reeks nominaties staat Rob zeker op de nominaties.

Zij die niet voor het dilemma vrijstelling kozen zijn not amused. Zij hadden liever drie mensen een vrijstelling gegeven. Rob maakt dus kans om volgende zaterdag het huis te verlaten. Hoe de andere genomineerden zullen bepaald worden, dat zal eerstdaags duidelijk worden

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.