In Nederland vrezen BN’ers vooral de juicekanalen, maar onze paparazzi blijken best nog mee te vallen. Dat is in Duitsland wel even anders, mocht gravin Eloise aan den lijve ondervinden…

“Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk”, klonk het eerder al bij Eloise in een gesprek met LINDA.meiden. Haar bekendheid maakt het haar niet altijd even makkelijk. Onlangs was er een gebeurtenis waar ze van schrok…

Eloise geeft toe dat ze zich constant bewust is van al die blikken en dat gevoel wil ze graag kwijt: “Ik kan niet wachten om in het buitenland te gaan wonen”, klinkt het bij de gravinfluencer. Al is Eloise ook daar niet altijd veilig. In Duitsland liep het bijna uit de hand…

Tijdens een event in Berlijn was het even alsof Justin Bieber gespot werd, maar het was ‘gewoon’ onze Eloise. “Dat was het summum van alle yes on me”, geeft Eloise toe in het magazine. “Ineens was het flits, flits flits.” Eloise besefte eerst niet dat al die paparazzi voor haar gekomen waren, maar één voorval verduidelijkte alles…

“Het hele event werd ik gevolgd. Als ik naar de wc ging, stonden ze daar ineens”, onthult Eloise in LINDA.meiden. “Mijn Hailey Bieber-moment, noemt ik het, overal waren flitsen.” Hoe voelde dat?

“Of ik het leuk vond? Nah, vooral weird”, benadrukt gravin Eloise in LINDA.meiden. Duitsers zijn blijkbaar helemaal dol op onze Oranjes.

Ook de roddels over het liefdesleven van prinses Amalia en de ‘rebelse’ prinses Alexia komen vooral uit Duitse en Spaanse hoek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.