Er doet opnieuw een kwalijk gerucht de ronde over de Meilandjes. Zo zou het bij de populaire tv-familie tot een handgemeen zijn gekomen. Al lopen er verschillende versies van de feiten binnen…

Caroline van Eeden rekende in haar schandaalboek af met de Meilandjes, maar Maxime Meiland beweerde ook dat er een gevecht plaatsvond met hun voormalige huisvriendin. Maxime zou zelfs littekens hebben overgehouden aan het gevecht. Hoe reageert Caroline van Eeden op die aantijgingen?

“Kijk, ik probeerde Erica duidelijk te maken dat hun gedrag misdadig was, dat ze ziekelijk jaloers was op m’n vriendschap met Martien, en me continu kleineerde om me kapot te krijgen”, legt Caroline van Eeden in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’ uit wat er werkelijk gebeurde. Maar Maxime besloot daarop in te grijpen…

“’Doos’, zei ik. ‘Hou je mond. Ik praat tegen je moeder.’ Waarop zij een wijnglas naar m’n hoofd gooide, dat vlak naast me uit elkaar spatte”, verduidelijkt Caroline. En toen kwam het inderdaad tot een handgemeen…

“Ik heb haar toen een duw gegeven, ja, en er viel een tafel met parasol langs haar arm.” Maar of dat ook daadwerkelijk tot een litteken leidde, wil Caroline graag ontkennen…

“Ze had een schaafwondje, niets meer. En al zeker geen littekens”, benadrukt Caroline in Dag Allemaal. Al wil Caroline daar toch één iets aan toevoegen…

“Als ik haar een klap had gegeven, zou ik het overigens meteen toegeven. Een opvoedkundige tik zou Maxime Meiland namelijk geen kwaad doen”, aldus de voormalige huisvriendin van de Meilandjes in Dag Allemaal.

En zo kennen we ondertussen beide kanten van het verhaal. En zo héél verschillend zijn die nu ook weer niet…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.